fredag den 18. juli 2014

Archers nationalpark -Utah

Fredag d. 18/7
Vi havde kørt ca 500 km fra Grand Canyon igennem de mest fantastiske landskaber. Vi havde ellers planlagt at køre til Page og se Antelope Slot Canyon men tidsmæssigt valgte vi i stedet at køre mod Moab hvor vi havde reserveret en campingplads. På vej dertil kørte vi gennem Monument Vally. Vi ankom til campingpladsen kl ca 17 - vi skulle så lige tage højde for tidsforskel på en time fra Arizona hvor vi kom fra. Vi fik en rigtig god plads og drengene inspicerede straks poolen. Vi glæder os til i morgen som vist bare bliver en ren "slapper-dag"

Lørdag d. 19/7
Dagen blev en dag ved poolen, spille kort og læse bøger - vi havde alle trængt til at sove længe og slappe af. Undervejs i løbet af dagen fik vi mange gode snakke om alt muligt - bare en herlig dag.


Søndag d. 20/7
Vi stod tidligt op og kørte til Archers Park så vi var der kl 9. En fantastisk nationalpark med mange røde sandstensklipper udformet flot og utroligt. Vi så første "delikate arch" så "landscape arch" og til sidst "balance rock". Vi kørte derfra kl ca 13 og på vej hjem fik handlet ind. Sen frokost som bestod af lækker grillkylling, coleslaw og guaccamole alt sammen hjemmelavet fra indkøbscentret. Herefter afslapning ved poolen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar